Restleşme
İbrahim Akın, solda ya da serbest oynamalıyım diyerek hocasına dert yandı. Tigana ise nerede ve nasıl oynayacağına ben karar veririm dedi Kadrodışı bırakılmıştı
Karşılaşma öncesi takım arkadaşlarıyla birlikte Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde kampa alınan, ancak Gaziantep yolculuğu öncesinde yapılan ter idmanı sonrası kadrodışı bırakılıp evine yollanan İbrahim Akın, dün Jean Tigana ile biraraya geldi. Antrenman 16.00’da olmasına karşın öğle saatlerinde tesislerde giden Akın, “Ya sol kanatta ya da serbest oynamalıyım” diyerek dert yandı. Fransız hoca ise genç talebesini sert bir üslupla yanıtladı: “Nerede ve nasıl oynaman gerektiğine ben karar veririm...”
‘Kalmak istiyorsan...’
Yaşanan bu gergin dakikaların ardından Tigana’ya kendi durumu hakkındaki düşüncelerini soran Akın’ın aldığı yanıt ise şuydu: “Seni yeterli görmediğim için Gaziantepspor karşılaşmasının kadrosuna almadım. Aklını, başına topla. Şu an çizmiş olduğun resimle bu kadroya giremezsin. Bu takımda futbol oynamak istiyorsan, daha çok gayret etmelisin. Hatta yeni sezonda kadroda kalmak istiyorsan da gerçek İbrahim Akın’ı yüzde 100 bana göstermelisin... İşte düşüncelerim bunlar...”
fanatik