Gerçekten çok yazık oldu.Bu sezon ilk defa bir maçı kaybettikten sonra ağladım valla.Ama sağlık olsun yine de.En azından Tigana inadından vazgeçti ve doğru bir takım sürdü sahaya.Ama 4-3-2-1 değil 4-2-3-1 oynamalıyız diye düşünüyorum.4-3-2-1'de Koray'a yazık oluyor sağ kanatta.Bu maçta Delgado müthişti.O yüzden onun avatarını koydum.Keşke ilk yarıdaki golü de atsaydı.Daha sonra Serdar Kurtuluş,Bobo,Ali Tandoğan,Kleberson,Koray,Toraman,Üzülmez iyilerdi.Maçı kaybetmemizin sebebi hakem olarak gösterilebilir.Doğru çünkü penaltı yoktu o pozisyonda ama G.Zan hakkında artık kesin hükmümü verdim.Bu adam gerçekten bomba.Bazen öyle kademeye giriyor,öyle hava toplarına çıkıyor ki bunlar bütün hatalarını kapatıyor ama maçın en kritik anında öyle bir hata yapıyor ki adeta maçın içine ediyor.Bugün yaptığı gibi...3 defa adamın arkasına geçti ve pozisyon verdi.En sonunda da kendi hatasıyla penaltı olmayan bir pozisyonda penaltı yedik.Kırmızı kart görmesi hayırlı oldu bence,eminim M.Doğan G.Zan'ın yaptıklarını yapabilir ve bu hataları da yapmaz.Tigana yalvarıyorum şu takıma hatasız bir yabancı stoper al Ocak'ta.Lütfen!!!
Ama Bu Beşiktaş ligde iş yapar diye düşünüyorum.Avrupa'da ise şansımız ne yazık ki çok azaldı.Brugge ve Leverkusen maçlarını kazanmamız gerek.Bu da bana çok kolay bir şey gelmiyor.Üçüncü sene üçüncü hüsran...