Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2006, 08:45   #320
KaRaHaNLI

KaRaHaNLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tüm yazılanları yorumları baştan sona okudum maçı izlemeyen ve şu başlık altında yazılanları okuyan biri herhalde kafayı yerdi bu ne çelişkili yorumlar bobo iyiyidi yok kötüydü delgadoya hatta gökhan zana bile kötü diyenler var hayret bişey hatta bu maçta bile kaleciyi eleştirip yerden yere vurmak isteyenler var buraktan topçu olmazmış vaybe isterseniz futbolcu tarama ekibine girin arkadaşlar hepinizin görüşüne saygı duyyorum ama şunu soksaydı yada şurda oynasaydı penaltı yapmasaydı falan gibi yorumlara hepsine katılıyorum neticede burası forum tartışma yeri ama bir maç oynanmış ve bitmiş bu maçta oynayan oyuncularda ya iyidir ya kötü bazı arkadaşlarımızın çok iyi dediklerine diğer arkadaşlar döküldü falan nasıl yazılıyor bunu anlamadım e nasıl olacak bu iş kim nasıl memnun olacak keza hakem de aynı bazılarına göre maçı katletti bazılarına göre hekme kimse laf söylemesin süperdi ve bunu yazan arkadaşlar aynı takımı destekliyor ve aynı maçı seyretmişler bunlara inanamıyorum bu kadar zıt iki görüş bu nasıl oluyor sadece eleştirmek için eleştiriyoruz hepinize saygılar.