Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2006, 09:21   #323
autopsy

autopsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
SüRGüN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tigana'nın bir yıldır ilk kez oyun sisteminde ve kadroda yaptığı değişiklikler takımı çok olumlu etkilemişti. Gökhan Zan ve İbrahim Toraman defansın göbeğinde oynarken, Ali Tandoğan sağda forma giydi. Delgado Click the image to open in full size.ile Ricardinho ise ilk defa forvetin gerisinde birlikte oynadı
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tigana bişeylerin farkıa varmaya başladı mı dersiniz..?? farkına vardığı şeylerin arasında cidden gönderilme korkusunu içinde hissettiği de olabilir ???
Bence birileri onu dürttü.Sakarya maçından sonraki acil durum toplantısında bi şeyler konuşulmuş belli ki. Antalya maçı her şeyi belli eder.Ama ben bunun Tigana'nın kendi kararı olduğuna çok inanmıyorum.Kendi kararıysa eğer, yani sistem yanlışlığını yeni farkettiyse durum çok vahim. Biz 10 haftadır söylüyoruz bu adam yeni farkediyosa işimiz bitmiş zaten.Ben daha çok onun takıntılarına ve inadına bağlıyordum ama senin de dediğin gibi işin ciddiyetinin farkına vardı daha doğrusu vardırdılar.