Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2006, 11:15   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Luce"Kartala Yazık Oldu"

Beşiktaş’a yazık oldu!.. Gerçekten gösterdikleri mücadelenin karşılığını alamamaları üzücü!.. Fakat oynadıkları futbol ilerisi için büyük bir ümit ışığı!.. Dinamo’nun ligde aldığı 13 maçta 13 galibiyetin güveniyle oynamasına rağmen Beşiktaş’ın sahanın hakimi gibi davranması, genç futbolcuların yavaş yavaş kendilerine geldiklerini gösteriyor!..
Beşiktaş yenilmesine rağmen galibiyeti kaçıran taraftı. Bunda Bobo’nun ve ileri uçta oynayan futbolcuların çok kişisel davranmalarının rolü büyüktü. Bobo boş pozisyonda topu kaleye vurmasa pas verse, şimdi Beşiktaş’ın galibiyetinden bahsediyor olurduk. Ama Brezilyalı’nın kendini gösterme isteği pahalıya mal oldu. Beşiktaş oyuna hükmederken sadece iki zez hata yaptı. Ve bunları ağır ödedi. İlk golde ofsayt taktiğinde hata yaptılar ve adamlarını kaçırdılar. İkinci golde ise Gökhan’ı yalnız bıraktılar. Ki pozisyon bana göre kesinlikle penaltı değildi. Hakem burada Beşiktaş defansıyla birlikte büyük hata yapan isimdi.

Tigana böyle bir sahada rakip takımın göbeğini delmeyi çok fazla denedi. Oysa ki kenarlara gidip oradan ıslak zeminle birlikte sert ortalar yapsalar Dinamolu futbolculara kendi kalelerine bile gol attırırlardı. Bence göbekten gereksiz denemeler oldu. Kanatları hiç kullanmadılar. Rakibin buradan hata yapacağını bile düşünmediler. Futbol oynarken her türlü olasılığını denemek zorundasınız. Bazen zemini, bazen topun şişkinliğini veya sönüklüğünü bile kullanırsınız.

NOBRE OLSA ATARDI

Beşiktaş defansında Gökhan Zan’ı çok beğendim. Bütün maç mükemmel oynadı. Penaltıda da onun hatası yoktu bana göre. Bir kaya gibi Dinamo forvetlerinin karşısına dikildi. İleride ise Delgado çok istekli ve hareketliydi. Takımını iyi yönetti. Pozisyonlar hazırladı. Tek hatası sorumluluk alması gereken yerlerde biraz çekingen davranmasıydı. Bobo’nun egoist davranması onun da konsantrasyonunu bozdu. Bir dönem oyundan koptu. Nobre bu maçta olsaydı gol atacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Onun yokluğu Beşiktaş adına büyük şanssızlıktı.

Dinamo ise ligdeki havasından çok uzaktı. UEFA Kupası’nın stresi onları sarmıştı. Beşiktaş onları iyi sıkıştırdı. Kötü günlerinde yakaladı. Ama kazanan yine Dinamo oldu. Bu da futbolun kötü bir cilvesiydi.

Vatan
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline