Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2006, 14:30   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Oğlunu Tanrılara Kurban Etti

Hindistan'da 70 yaşında bir kadın, tanrıları memnun etmek ve daha iyi ürün almak için 11 yaşındaki bir erkek çocuğu kurban ettiği iddiasıyla tutuklandı.
Bihar eyaleti Emniyet Müdürü Abhay Upadhyaya, eyalet başkenti Patna'nın 40 km güneyindeki bir köyde, köylülerin 23 ekimden bu yana kayıp olan Golu Kashuaha'nın kesilmiş başını ve ellerini yakındaki tarlalarda bulmasından sonra, çocuğun akrabalarından Barti Devi'nin tutuklandığını söyledi.

Polis, araştırmaları sonucunda Devi'nin ailesinin çocuğu kaçırdığının, bir tapınağa götürdükten sonra başını tıraş edip yakındaki bir tarlada kurban ettiğinin anlaşıldığını söyledi.

Emniyet
Müdürü, "çocuğun gövdesinin parçaları tarlanın çeşitli yerlerine atıldı ve katiller, çocuğu kurban etmeleri durumunda daha iyi ürün alacaklarına inandıklarını itiraf ettiler" dedi.

Polis, Devi'nin firarda olan diğer aile mensuplarını arıyor.Hindistan'ın kırsal kesiminde her yıl aralarında kızların da bulunduğu onlarca genç, batıl inançlı köylüler tarafından daha iyi ürün almak amacıyla tanrılara kurban ediliyor.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla