Alıntı:
Black Eagle´isimli üyeden Alıntı
Burak Yılmaz sol kanatta Koray Avcı sağ kanatta Serdar Kurtuluş liberoda arkadaşlar farklı maçlaramı baktık meraktayım ya bu takım çok kötü oynadı gol pozüsyonuna girdik diye sevinir duruma gelmişiz yuh olsun ya. Ben Tigana işkencesinin bitmesi gerektiğini düşünüyorum. Demir Örenin bastırması ile Rico paşa ile Delgadoyu birlikte oynattı sadece. Bu adam gitmeli yeter artık yaaa... |
Arkadaşım öncelikle Burak sol kanatta oynamadı.Belki Tigana ona sol kanat oynamasını söylemiş olabilir ama Burak gitti santrafor oynadı neredeyse??Bu yüzden de o.sahayı kaybettik o dakikadan sonra.İkincisi şu istifa laflarını bir bırakın artık.Beşiktaş'ta artık ne yönetim ne t.direktör istifa tezahüratları ile gitmemeli.Bize yakışmıyor.İkincisi nereden biliyorsun Demirören'in Tigana'ya Ricardinho ile Delgado ile birlikte oynatmak için baskı yaptığına?Burası Fenerbahçe değil kardeşim.Burası Beşiktaş!!!Burada Aziz Yıldırım gibi dediğim dedik bir diktatör de yok,Y.Demirören gibi t.direktöre sonsuz yetki vermiş bir başkan var.Öyle de olması lazım.Zaten hiçbir başkan ve yönetim de Beşiktaş'ta soyunma odasına inip t.direktörlük yapmamıştır.O senin dediğin G.Saray ve F.Bahçe'de oluyor.Medyanın yazdıklarını,komplolarını burada millete satmaya çalışmayalım!!!İlla bir karışıklık çıkaracaksınız