Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2006, 15:22   #1
UFUK_ÇARŞI
 
UFUK_ÇARŞI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Daumla anlaşıldımı???

Siyah-Beyazlılar'da Daum sesleri!Click the image to open in full size.04 Kasım 2006 13:40


Beşiktaş’ta sıcak saatler yaşanıyor... Son haftalarda alınan başarısız sonuçların baş sorumlusu olarak gösterilen Tigana’nın yerine yönetim alternatif isim arıyor...Click the image to open in full size.
Başkan Yıldırım Demirören’in, geçtiğimiz günlerde Alman çalıştırıcıyı arayarak transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. Christoph Daum’un, Demirören’e cevabının ise: “Size yardımcı olmayı gerçekten çok isterim” olduğu bildirildi.

Çok özel görüşme
Beşiktaş’ta sıcak saatler yaşanıyor... Son haftalarda alınan başarısız sonuçların baş sorumlusu olarak gösterilen Tigana’nın yerine Siyah-Beyazlı takımın alternatif hoca arayışlarına girdiği öğrenildi. Hemen hemen her fırsatta Beşiktaş’ta görev yapan eski teknik direktörlerle sık sık bir araya geldiğini ifade eden başkan Yıldırım Demirören’in, geçtiğimiz günlerde Christoph Daum’la çok özel bir telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi.

Kayıplara karıştı
Fenerbahçe’yle üstüste 2 şampiyonluk yaşayan, 3.sünü de kılpayı kaçıran tecrübeli çalıştırıcıyı telefonla arayan Demirören’in, Daum’a “Çok zor günler yaşıyoruz. Bizimle çalışmak ister misin?” dediği, Daum’un da, “Size yardımcı olmayı çok isterim” karşılığını verdiği kaydedildi. Demirören’in, Daum’un verdiği olumlu cevabın ardından, “Şimdilik bu görüşmeyi gizli tut” önerisi üzerine, Alman çalıştırıcı da ‘sırra kadem bastı’.

‘Bizden haber bekle’
Dinamo Bükreş maçından önce yapılan bu görüşmenin ardından Daum, cep telefonunu da kapatarak kayıplara karıştırken, Demirören’in tecrübeli çalıştırıcıya, “Şu an Tigana’ya son bir şans daha tanıyacağız. Ama sen her an göreve gelecekmiş gibi hazır ol. Bizden haber bekle. Senin de tahmin edebileceğin gibi, bu işler kolay değil. Tazminat ve bürokratik işlemler bizi zorlayabilir” dediği iddia edildi.
__________________
GELENİ GEÇENİ
DELGADO
UFUK_ÇARŞI Ofline