Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2006, 13:09   #1
Josekleberson
 
Josekleberson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Beşiktaş çiflik değil"

Recep Çetin ve altyapıdaki teknik direktörlerin görevden alınmasına tepkiler artınca Yönetim Kurulu açıklama yaptı.

Sinan Vardar, altyapıda görev değişikliği yaptıklarını belirterek, ''Beşiktaş'ta maalesef herkes kendi tuttuğu, yakın olduğu insanları savunmaya kalkıyor. Bu bir sıkıntı. Geçtiğimiz günlere baktığımız zaman (Altyapıda antrenör fazlalığı var) diye eleştiriler olmuştu. Mali Genel Kurul'da da bunun eleştirisi yapıldı. Biz sadece altyapıda değil, bütün organlarda iktisada gidiyoruz. Ekonomik şartlar nedeniyle tedbirler alıyoruz'' diye konuştu.

Altyapıdaki operasyonu kendisinin yaptığını vurgulayan Vardar, şöyle konuştu:
''Yönetimimizin ekonomik tedbirleri doğrultusunda, ben de altyapıda böyle bir değişime gittim. Hiçbir arkadaşla şahsi bir sorunumuz yok. Bu arkadaşlara da durumu şimdiden söyledik. Mayıs'ta öğrenmesinler ve yeni iş olanağı bulsunlar diye önlerini açtık. Şimdiden başka takımda bulunmaları için görüşmeler yapabilirler. Ben bugün Gündüz Tekin Onay ile bu arkadaşlarımızın milli takımlarda görevlendirilmesi için görüştüm'' şeklinde konuştu.

-''BEŞİKTAŞ, DİNLENME ÇİFTLİĞİ DEĞİL''-
Vardar, yapılan eleştirilere de tepki göstererek, ''İzin versinler, altyapının yetkilisi bensem bu kararları alayım. Kimseyle şahsi sorunum yoktur. Ekonomik politikalarımız devam edecek. Burası Beşiktaş dinlenme çiftliği değil. Mayıs ayında da reformlarımız sürecek'' dedi.

Bu arada PAF takımın başına Fikret Demirer, (A) genç takımının başına Ömer Gülen, yıldız takımının başına da Önder Karaveli'nin getirildikleri bildirildi.

Siyah-beyazlı kulüp, PAF takımı antrenörü Recep Çetin, yıldız takım antrenörleri Haluk Duranoğlu, Faruk Şahin ve Hakan Yurtvermez ile (A) genç takım antrenörü Nejdet Ergün'ün görevlerine son vermişti.
Josekleberson Ofline