Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-04-2006, 17:08   #3
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Caner Manisa'dan ayrılmayı düşünmüyor"

Peru’da yapılan 17 Yaşaltı Dünya Şampiyonası’nda sergilediği performansla beğeni kazanan ve geçen hafta Vestel Manisaspor’un Fenerbahçe’yi 5-3 yendiği maçta takımı adına bir gol atan Caner Erken’in, takımında mutlu olduğu bildirildi.
Click the image to open in full size.
Balıkesir'in Edremit ilçesinde yaşayan Caner'in babası Celaletin Erken, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın Caner'in mutlak alınması yönünde rapor verdiğine dair gazetelerde haberler okuduklarını, ancak oğlunun şu anda Vestel Manisaspor'dan ayrılmayı düşünmediğini söyledi.
Oğlunun hedefinin öncelikle Vestel Manisaspor'da kalıcı olmak olduğunu, daha sonra ise Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden birine tranfser olmayı düşündüğünü belirten Erken, "Caner, şu anda Vestel Manisaspor'un futbolcusu ve takımından başkasını düşünmüyor. Teklifler gelmesi normal. Kararı verecek olan yöneticiler ve teknik direktörüdür" dedi.




Kaynak: www.bjkhaber.org
xarizma Ofline