Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2006, 00:06   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
James Bond'un Silahları Açık Artırmada

Click the image to open in full size.
BBC'nin internet sitesindeki habere göre, 5 Aralıkta Londra'da düzenlenecek müzayedede ünlü filmlerde yıldızların kullandığı eşyalar açık artırmaya çıkarılacak.





Müzayedenin en ilgi çekici parçaları arasında 44 yıldır beyazperdede olan James Bond serisinde kullanılan 60 silah başı çekiyor.



Bu silahlardan 1962 yılında ilk Bond filmi olan ''Dr.No'' adlı yapımda efsane aktör Sean Connery'nin kullandığı tabancanın en yüksek bedelle satılması bekleniyor. Söz konusu silahın açık artırmada 25 bin sterline ulaşması bekleniyor.

AUDREY HEPBURN'ÜN ELBİSESİ
Açık artırmada, 1961 yapımı ''Tiffany'de Kahvaltı-Breakfast at Tiffany's'' isimli filmde ünlü yıldız Audrey Hepburn'ün giydiği meşhur siyah elbisesi de yer alacak.





''Bridget Jones'un Günlüğü'' filminde ''Mark Darcy'' karakterini canlandıran Colin Firth'ün giydiği ve film boyunca sık sık Bridget Jones'un alay konusu ettiği ''geyikli kazak'' da müzayedenin parçalarından. Bu kazağa da 600 sterlin fiyat biçiliyor.



Oscarlı oyuncu Michael Caine'in yönetmen Harry Palmer'ın üçlemesinde taktığı güneş gözlüklerinin de 2-3 bin sterlinden satılması bekleniyor.



1977 yapımı ''Yıldız Savaşları-Star Wars'' filmindeki Obi-Wan Kenobi'nin kostümü de satışa sunulan parçalar arasında bulunuyor.

__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla