Konu: Babil
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2006, 01:31   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Babil

Click the image to open in full size.
Orjinal Adı: Babel

Yönetmen: Alejandro González Iñárritu
Oyuncular: Brad Pitt, Cate Blanchett, Gael Garcia Bernal, Koji Yakusho, Adriana Barraza

Senaryo: Guillermo Arriaga
Görüntü Yönetmeni: Rodrigo Prieto
Müzik: Gustavo Santaolalla
Kurgu: Douglas Crise, Stephen Mirrione
Tür: Drama - Gerilim
Süre: 142 Dk.
Yapım: 2006 - ABD


Editörün Notu: 3 farklı kıtada çekilen etkileyici bir dram. Faslı 2 çocuk babalarının tüfeğini denemek için yoldan geçen bir otobüse ateş ederler. Bu kaza ile Japon sağır bir genç ve babası, 2 Faslı çocuk, Amerikalı evli bir çiftin hayatları bir anda kesişir.

Konu: Fas'ın uçsuz bucaksız çöllerinde patlayan tek el silah sesi, üç kıtadaki dört farklı ailenin yaşamını derinden etkileyecek olaylar zincirinin fitilini ateşler. Bu olaydan etkilenenler arasında Fas'ta turistik gezi yaparken ölüm kalım mücadelesi yaşamak zorunda kalan Amerikalı karı-koca, kazayla işledikleri suç yüzünden başı derde giren iki Faslı çocuk, Amerikalı iki küçük çocukla Meksika sınırını yasadışı yollardan aşan Meksikalı çocuk bakıcısı ve Tokyo'da babası polis tarafından aranan asi ruhlu sağır Japon genç kız vardır.

Birbiriyle çatışma halindeki kültürlerin ve uçsuz bucaksız mesafelerin ayırdığı dört farklı insan grubu, izolasyon, keder ve üzüntü duygularının eşlik ettiği paylaşılmış kadere doğru hızla yol almaya başlayacaklardır.
Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla