Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-04-2006, 17:58   #6
hatice özge
 
hatice özge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ahmed Hassan Anderlecht'te..

Beşiktaş'ın sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mısırlı futbolcusu Ahmed Hassan, milli oyuncu Serhat Akın'ın da formasını giydiği Anderlecht ile anlaşmaya vardı..

Mısır'da yurt dışında oynayan Mısırlı futbolcularla ilgili haberlerin yer aldığı 'egyptianplayers' isimli internet sitesine açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ahmed Hassan, Anderlecht ile anlaştığını ve resmi sözleşmeyi 2 hafta içerisinde imzalayacağını söyledi.

Ahmed Hassan, Anderlecht Kulübü yetkililerinin uzun süredir kendisini takip ettiğini belirterek, kendisine çok cazip bir teklifle geldiklerini ve aralarında ufak pürüzlerin kaldığını belirtti. Anderlecht'in çok güçlü bir ekip olduğunu vurgulayan Ahmed Hassan, Belçika temsilcisinin Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasının da teklifi kabul etmesinde önemli rol oynadığını kaydetti.

Kendisinin profesyonel bir futbolcu olduğunu belirten Ahmed Hassan, "Anderlecht kulübü yetkilileri beni Brüksel'e davet etti. Ancak benim Beşiktaş ile maçlarım olduğu için gidemedim. Benim yerime menajerim transfer çalışmalarını sürdürüyor. Transferimle ilgili her şey 1 hafta içinde netlik kazanacak. Ben profesyonel futbolcuyum ve en iyi teklifi yapan kulübü tercih ederim" dedi.

Sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olmasına rağmen Beşiktaş Kulübü'nün yeni bir sözleşme için kendisine gelmediğini belirten yıldız oyuncu, "Ben Beşiktaş'ta futbol oynamaktan zevk alıyorum. Profesyonel bir futbolcu olarak bana sözleşmemin uzatılma teklifinin gelmesini bekledim. Ancak gösterdiğim performansa rağmen kulübüm ve Tigana benimle yeni sözleşme yapmaya yanaşmadı. Kulüpten ayrılacak olmamda benim hiçbir hatam yok" diye konuştu.


KAYNAK:AJANSSPOR
__________________

ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ...

hatice özge Ofline