Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2006, 21:39   #347
Markus Münch

Markus Münch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Khamon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu arada oyuncular hakkında da yorum yapmadan geçmeyelim. İbrahim Üzülmez iyi bir insan ama maalesef Beşiktaş sol kanadının oyuncusu değil, yeterli yeteneği yok. Kleberson iyi iyi diyoruz toptan kaçıyor, sayısız pas hatası yapıyor. Gökhan Güleç haftalardır etkisiz ama ısrarla kadroda. Kaleci hakkında yorum yapmaya gerek yok. Koray İbrahim Üzülmez'le aynı statüde. Suçlu arıyorsak bunu yalnızca Tigana'ya itmek yanlış olur.

Sinirlerim bozuk ne yazacağımı şaşırıyorum. Yeter artık ya.
katılıyorum. şaşı ümit bi maçta 3 asist yaptı üzülmez yıllardır oynuyo toplasan 3 tane yaptımı hatırlamıyorum hadi savunması olsa neyse o da yok herkes bakiyi suçluyor ama üzülmez de paso adamını kaçırıyo bükreşteki ilk golde de olduğu gibi. kleberson en çok top kaybı yapan futbolcu güya dünya kupasında oynamış 2 senedir sabrediyoruz hala aynı yeter artık gitsin adam gibi oyunkuran bi futbolcu gelsin serdar özkan bile ondan daha iyi oynar ama ibrahim akını oynatmayan adam onu hiç oynatırmı. gökhan güleç 4. 5. forvetimiz anca olur sürekli 11de ibrahim akın yedek. ama ilk önce bunları oynatan saçma sapan değişiklikler yapan tigana defolsun gitsin..

Markus Münch Ofline