Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2006, 22:56   #391
AyTeK54
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tigana: Gemiyi terk etmem

Beşiktaş'ın deplasmanda Antalyaspor'la 4-4 beraber kaldığı maçın ardından konuşan Jean Tigana, sihirbaz olmadığını, herşeyi çalışarak düzeltebileceğini söyledi.

Maçta 3-1 galipken, 3 gol yiyerek maçtan 4-4 beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduğunu ifade eden Fransız hoca, basın mensubunun; "Deplasmanda 4 gol atıp 4 gol yiyorsunuz, kişisel eleştiriniz nedir?" sorusuna, "Yediğimiz 4 golün 3'ü duran top." diyerek cevap verdi.

İkinci yarıda geriye çekilmediklerini söyleyen Tigana, "Skoru koruyun demedim, 20 günde 7. maçımızdı, bazı oyuncularımın performansında düşme oldu." dedi.

Geldiği dönemde 4 oyuncuyu sahaya ısınmaya bile gitmediğini belirten Tigana, "Sürekli çalışan, iyi çalışan bir adamım, gemiyi de terk etmeyi sevmem." diyerek istifa etmeyeceğini belirtirken, Beşiktaş'ta 3 yılda 4. antrenör olduğunu hatırlattı.

Kariyerinde çok daha kötü maçlar yaşadığını söyleyen Tigana, ilk kez istifaya çağırıldığını söylerken bu istifa çağrılarının kendisini etkilemeyeceğini ve pazartesi günü çalışmaya başlayacaklarını söyledi.

Son olarak sözlerini, "Türkiye'de sabır yok, herkes hemen sonuç istiyor." dedi.
kaertalhaber.com
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...
AyTeK54 Ofline