Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2006, 23:03   #4
loiskeyf

loiskeyf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
sergen-yalcin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dinlemedim tabiki, ben bu ezigin aciklamalarini dinlemem. tamam diyelimki tandogan sakatlandi, neden yerine mustafa dogan'i sokuyor??? acikla lutfen.
onun açıklamasını ben yapamam ama kimi soksun adam ibrahim akın bi tarafını kaldıramıyo daha yani her seyin çözümü tigananın gitmesi degil ya yedigimiz gollere bak iki armut kaleci biri yeni biri eski kalecimiz + yan toplara tiganamı cıkıp kafa atsın yani bence bu hoca gitme işi bolca olunca beşiktaşta futbolcuda fazla takmıyo hocayı nasıl olsa hoca gider diye bence tigananın hiç bir suçu yok tek suçu kaleci oda kim aldı bilinmez yani son zamanlarda tigana gitsin kampanyası var bizde buna alet oluyoruz ve futbolcuda rahat nasıl olsa yenilsekde hocayı istifaya çagırırlar düşüncesi ile ya bikere gol yeme fantazisi yarattık kendimizde 5 kişinin arasından top geçiyor adamlar topa dokunamıyor gol oluyor bence sen bi tigananın açıklamalarını dinle
tigana bize bi şans bu şans bidaha gelmez acilen futbolcular uyarılmalı ve gerekirse kadro dısı bırakılmalı

Konu loiskeyf tarafından (05-11-2006 Saat 23:06 ) değiştirilmiştir..
loiskeyf Ofline