ya arkadaşlar sizi anlayamıyorum ya bana ne durmayın Tigana nın arkasında falan ben de durmuyorum umrumda deil de ya Allah aşkına sahaya çıktıktan sonra T.Direktör ne yapabilir ki en fazla ne kadar karışabilir ordaki oyunculara belki de bizim dediğimiz her şeyi söylüyor oyuncularına belki de onlar dediklerini gerçekleştiremiyorlar sahada o kadar saçma şeyler oluyor ki, o kornerde o golü yediler ya ben de böyle düşünüyorum Tigana gidin kornerde adamları boş bırakın diye bir şey demedi ya bunlara. Bence bu adamların futbol bilgisi konusunda büyük eksikleri var defansta ve forvette mental açıdan çok zayıfız. Tigana bazı futbolculara ne derse desin dediklerini uygulayabilecek yetenek de olduklarını sanmıyorum bu. Diceksiniz ki bir korner golü mü buna neden oldu evet gerçekten de öyle oldu. Hala kabullenemiyorum kabullenemem de böyle defansın, böyle kalecinin Allah b..... Tigana gitcekse yanında gitmesi gereken çok adam var sadece Tigana gitsin diyerek bırakmayın artık şu laflarınızı o defansın rezilliğini eleştirmediğinize inanmak istemiyorum. |