Ben artık şuna kanaat getirdim.Bu takıma büyü yapmışlar

Gol yemekten korkuyolar ve korktukları başlarına geliyor.Bu adamlara beşiktaşta oynadıklarını hatırlatacak birileri gerekiyo.Bu motivasyonu sağlayacak yegane adam sinan engindir.Lucescu nun başarısının arkasındaki adam yani.
Bu takımdaki tek adam Tigana değil arkadaşlar.Demek bu takımda sorumlulularını yerine getirmeyen başkalarıda var.Futbolcuda biliyor ki Tigana gidince yeniden revizyon ve yeni futbolcular.Yani bazılarının yine sonu demek bu.Ve gelen vatandaş bu takımı ben kurmadım diyecek.Bunları gözardı etmeyin...
YÖNETİME:
Saray ahalisinde biri uzun yıllar sadrazam olma hayali kurar.Ve muradına sonunda erer.Ve ondan önceki sadrazam ona zor zamanlarında açıp okuması için 3 adet mektup bırakır.Bir zaman sonra ülkede işler yolunda gitmemeye başlar.Ve 1. mektubu açar.Senden önceki sadrazamı suçla bu eleştirileri azaltır der mektupta.Bu bi süre işe yarar ancak bi zaman geçtikten sonra tekrar köşeye sıkışır sadrazam.2. mektubuda açar. Mektupta çevrendekileri,altında yer alan yöneticileri suçla der.Bu da kısa bisüre daha yerini korumasını sağlar sadrazamın.Zaman geçer eleştiriler artık dayanılmaz noktaya gelir.Nihayet 3. mektubuda açar.Mektupda şunlar yazar."Sende 3 mektup yaz ve kaç..."
Umarım yönetim bunları düşünmüyodur.Çünkü kılı bile kıpırdamıyor.Bu takımı bu kadar borca soktuktan sonra...Sadece Sinan Engin bir çok şeyi değiştirebilir...