Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-11-2006, 12:37   #1
AyTeK54
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lightbulb Kara Kartal'da sıcak gelişmeler

Beşiktaş’ta, başkan Yıldırım Demirören, önceki gün teknik direktör Jean Tigana ile bir araya gelerek, takım hakkında detaylı bir rapor aldı

Click the image to open in full size.
Başkan Demirören, tüm camianın istifasını beklediği Fransız çalıştırıcıya, devre arasına kadar zaman tanıyarak, "Lig arasına kadar yapabileceğin her şeyi yap. İşin teknik yönünü tamamıyla sana bıraktık. Biz de yönetim olarak üzerimize düşen idari meselelerle ilgileniyoruz. İlk yarı bitimde konuyu tekrar değerlendiririz" dediği öğrenildi.


Kara Kartal'ın patronu, Tigana ile görüştükten sonra da çalışmalarına hız verdi. Demirören, ile dün bir araya gelen eski menacer Sinan Engin'in başkana, "En az 2 takviye şart. Bazı oyuncularla da yollar ayrılmalı. Takım toptan dağıtılamayacağına göre başta teknik ekip değişmeli. Tribünlerle olan sorun da giderilmeli. Bu takıma bir de kaleci lazım" önerisini sunduğu, Demirören'in de Fenerbahçe derbisinden sonra camianın ileri gelenleriyle geniş katılımlı bir toplantı yapacağı öğrenildi.

Görüşmeler başladı
Siyah-Beyazlı takımda, üst üste alınan başarısız sonuçlar sonrası, yönetim harekete geçti. Başkan Yıldırım Demirören'in teknik direktör Jean Tigana'ya devre arasına kadar süre vermesine karşın yönetimin hoca arayışına girdiği ifade edildi. Beşiktaş'ta daha önceki yıllarda görev yapan Mircea Lucescu ve Christoph Daum'un Siyah-Beyazlı takıma yeşil ışık yakmasının ardından yöneticilerin son olarak Mustafa Denizli'yi telefonla arayarak teklifte bulunduğu öğrenildi.

Daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe'de görev yapan ve şu anda İran'ın Persapolis takımını çalıştıran deneyimli teknik direktörün de Kara Kartal'a prensipte evet dediği kaydedildi. Hemen hemen her fırsatta Beşiktaş'ı çalıştırmak istediğini dile getiren Denizli'nin, kendisine transfer teklifi sunan Murat Aksu ile ilerleyen günlerde tekrar görüşmesi bekleniyor. Denizli de konuyla ilgili sorulara sessiz kalırken, konunun Süper Lig'in devre arasında netlik kazanacağı kaydedildi.

(Orhan yıldırım-Fanatik)
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...
AyTeK54 Ofline