Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-04-2006, 11:42   #1
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Palermo: "Beşiktaş'ı reddettim"

Palermo: "Beşiktaş'ı reddettim"

Arjantinli futbolcu Martin Palermo, Beşiktaş Kulübü'nün herhangi bir teklifte bulunduğunu yalanlamasına rağmen ülkesinde yaptığı açıklamada siyah beyazlı kulüpten ciddi bir teklif aldını ancak kendisinin bu teklifi reddetiğini açıkladı.
Arjantin Ligi'nde Boca Juniors forması giyen 32 yaşındaki golcü oyuncu katıldığı bir radyo programında Beşiktaş kulübününün açıklamasının aksine devre arasında çok ciddi bir teklif aldığını ancak futbol hayatını Türkiye'de bitirmek istemediği için bu teklifi reddettiğini söyledi.
32 yaşına geldiğini kendisinin ve ailesinin bundan sonra Türkiye'ye adapte olmada zorluk çekeceğine inandığını bu yüzden Türkiye yerine Arjantin'de kalma kararı verdiğini ifade eden Palermo, "Oscar Cordoba gibi hayatımın son dönemlerini Beşiktaş'ta geçirmek istemiyorum. Başka bir ülkeye gidersem, dilini kültürünü bildiğim bir ülke olmalı. Türkiye bu anlamda bana çok uzak bir geliyor" dedi.
Beşiktaş kulübü geçtiğimiz hafta Arjantin'de yayınlanan La Nacion gazetesindeki "Beşiktaş Martin Palermo'yu transfer etmek istiyor" yönündeki bir haberi yalanlamış ve bu futbolcu ile hiçbir zaman ilgilenmediklerini açıklamıştı.

19.04.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
kyros06 Ofline