15-11-2006, 18:00
|
#602 |
| Guest | Alıntı: Jcole´isimli üyeden Alıntı
Sen EĞer KulÜbÜn BaŞinda Tutarsiz Ve DuruŞunu KaybetmİŞ Bİr BaŞkan İstİyorsan,
Yahu Ne Denİr Kİ? Ne Dense AĞir Olacak. Sana Da AĞir KonuŞmak İstemem...
Adam İstemem Deyİp GÖnderdİĞİ Bİr Adami Gerİ ÇaĞirmaya Kalkiyor (farazİ Tabİ), Ve Sende "aa,ne GÜzel" Dİyorsun!!
Sana Aradakİ Farki Anlatayim, Ben Luce Nİn OynattiĞi Futbolu BeĞenmİyorum. O Sene De BeĞenmİyordum Ayri!! Ha, Fİkret Orman Gelİr, Adami Getİrİr Eywallah! Ama Sen 2 Yil Önce GÖnderdİĞİn Adami Getİrİyorsan, Bİlmem Demek İstedİĞİmİ Anladin Mi!!! | bak söylediklerimi çarpıtma sakın ama sakın ağır konuşurum diye tehtit etme..hakettiğin ialırsın bu bir ve ikinci olan şey ise ben Yıldırım Demirören gibi bir başkan istiyorum dediğimi duydun mu sen ??? ne demek sen böyle başkan istiyorsun..ben bu başkanın kalacağını düşünmüyorum...seçimlerde gider diyorum...ve gitmeden önce bir iyilik bir icraat olarak lucescuyu getirsin diyorum...bilip bilmeden ters ters konuşmanın bir anlamı yok..ben şuanda takımda ne yönetimden memnunum ne teknik kadrodan nede takımdan..yıldırım demirören tiganaya bukadar kredi vererek , tigana böyle saçma kadro çıkarıp saçma sapan sistemi ile oynayarak ve hiçbirzaman sorumluluk almayarak , futbolcular ise nasıl gençler anlamıyorum mücadele hırs ruh olmaması nedeni ile hata ypamıştır diyorum... |
|
| |