Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-2006, 00:09   #43
AyTeK54
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

BRITNEY SPEARS BOŞANIYOR
Dansçı Kevin Federline ile 2004 yılında evlenen Britney Spears, boşanmaya karar verdi ve işlemler için başvuruda bulundu. Evliliklerinin ilk gününden bu yana magazin basınının yakın takibinde olan çiftin aralarının pek iyi olmadığı her defasında dile getiriliyordu; ancak iki çocuk sahibi olan çift bu iddiaları her seferinde yalanlıyordu.

Click the image to open in full size. BRITNEY SPEARS & KEVIN FEDERLINE İki ay önce Jayden James adını verdikleri çocukları dünyaya gelen Britney Spears-Kevin Federline çiftinin evliliklerinin üzerindeki kara bulutların yeni bebekle beraber dağılacağını düşünenler yanıldı; çift iki yıllık evliliklerini bitirme kararı. Çiftin, Sean Preston adında bir yaşında olan bir çocukları daha bulunuyor.

İlişkilerinin ilk gününden beri ayrılacakları yönünde haberler çıkmasına rağmen iki yıl boyunca evliliklerini sürdüren Spears-Federline çiftinin zaman zaman yaşadıkları sorunlar basında da yer almıştı.

İki yıllık evliliğin ardından Britney Spears, Kevin Federline'dan boşanmak için 7 Kasım Salı günü gerekli işlemleri başlattı.
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...
AyTeK54 Ofline   Alıntı ile Cevapla