Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2006, 19:55   #15
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"O An" 16 Kasım

Click the image to open in full size.
Amerika Birleşik Devletleri başkanı George Bush, yakında Endonezya'ya resmi bir ziyaret yapacak. Bir süredir ülkedeki islami motifli gençlik örgütleri bu ziyareti protesto etmek amacıyla gösteriler düzenliyorlar. Bunlardan birinde çekildi fotoğraf... Soldaki gencin haykırışı öfkenin karenin içindeki varlığını pekiştiriyor... Bilerek mi Bush'un o pozunu seçtiler bilinmez ama posteri yırtılan ve ucundan tutuşturulan Bush da bu ortamdan etkilenmiş görünüyor. (AP Photo/Ed Wray)
================================================== =====================

Click the image to open in full size.
Hindistan'da ülkenin bağımsızlığını kazandıktan sonraki ilk başbakanı Nehru'nun doğum günü ulusal çocuk günü olarak kutlanıyor. Her yıl 14 Kasım'da öğrenciler lunaparklara veya benzeri eğlence yerlerine götürülüyor... Zincir kelimesinin çağrıştırdığı tutsaklık ya da engel olma zamanla görüntüsüne nasıl da sinmiş. Bu... 'O' anda da görülüyor. Zira çocuğun harika neşesiyle eğlenen masmavi uçuk umut boşluğunda zincirler, hayatın kaçınılmazlıkları gibi 'o' anda araya giriyor. (AP Photo/Saurabh Das)
================================================== ====================
Click the image to open in full size.
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, ezici bir oy çokluğuyla bir kez daha Amerika Birleşik Devletleri'ni 45 yıldır Küba'ya uyguladığı ambargoyu kaldırmaya çağırdı. Bu, aynı doğrultudaki 15'inci karardı. Birleşmiş Milletler'deki Kübalı diplomatlar, ülkenin dışişleri bu karara çok sevindi. Ardından da Küba'da eski Havana'da 45 yıllık ambargo öyküsünün yani yokluğun zorluğun şahidi sokakta bu fotoğraf çekildi. Çocuk sokağa girince sanki oradaki hüzün yoğunluğu nedeniyle öyle görünmüştü ... (AP Photo/ Javier Galeano)
================================================== =======================
Click the image to open in full size.
Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaleti'ndeki Chesnut Ridge kenti'nde bir evcil hayvan pansiyonu. Yani evcil hayvan sahiplerinin bir yere gittiklerinde köpeklerini, kedilerini teslim ettikleri yer. Köpeğin adı Daisy, 1 buçuk yaşındaki bebeğin adı ise Olivia... Durum mizansen değil, gerçek. Ama Olivia'nın anne veya babasının hiçbir günahı yok. Şöyle: Olivia o evcil hayvan pansiyonunun sahibi olan veterinerin kızı. Annesi bir müşteri ile konuşurken sıvışmış ve orada dolaşırken Daisy'nin yanındaki kafese girip kendini de içerden kilitlemiş. 'O' anda şaşkınlık ve suçluluğu birarada barındıran harika bakışla kendisini arayıp bulan veterineri süzüyor. Yanındaki Daisy adlı köpeğin de neden aynı bakışla Olivia'ya eşlik ettiği ise pek anlaşılmıyor. 'O' anın güzelliği işte. (AP Photo/Julie Jacobson)
================================================== =======================
Click the image to open in full size.
Kanada'da Constance gölü kıyısında bir adam alacakaranlıkta model uçağını uçuruyor. Ama 'o' an bu olmasa gerek. Model uçak meraklısı olağanüstü tabiat desenini görmüyor ama foto-muhabir Miro Kuzmanovic göl üzerindeki sisin oluşturduğu ışığa veda moru üzerine yapılan tabloyu görüyor ve kayda geçiriyor. (REUTERS/Miro Kuzmanovic)
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla