Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2006, 03:29   #617
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Alman bekçi

Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.Alman bekçi
Runje'den istediğini alamayan siyah-beyazlılar, Stuttgart'ın 27 yaşındaki milli kalecisine talip oldu.


Beşiktaş'ta kaleci operasyonu gizli bir şekilde yürütülüyor. Hırvat file bekçisi Vedran Runje'den bugüne kadar bekledikleri verimi alamayan siyah-beyazlıların, şimdi de gözlerini Alman kaleci Timo Hildebrand'a çevirdikleri öğrenildi. Beşiktaşlı yetkililerin, 27 yaşındaki kalecinin menajeriyle temasa geçerek ara dönem ya da sezon sonu için teklifinde Click the image to open in full size.
bulundular.

12 yıldır Stuttgart'ta
1.85 boyunda olan ve 1994 yılından bu yana Stuttgart formasıyla 188 resmi maçta görev yapan Hildebrand, Alman ekibinin altyapısından yetişmiş. 5 kez de Alman Milli Takımı'nın kalesini koruyan Hildebrand, bu sezon oynadığı 12 lig maçında kalesinde 17 gol gördü. Alman kalecinin Beşiktaş'ın teklifine şu an için olumlu bir yanıt vermediği belirtildi.

Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Martinez'den vazgeçilmedi

Stutgart'ın tecrübeli file bekçisini takibe alan siyah-beyazlılar, Sakaryasporlu Martinez'den de vazgeçmiş değil. Beşiktaşlı yetkililerin, Ocak ayında olmasa da yeni sezon için tecrübeli olduğu kadar genç de olacak bir ismi kadrosuna katacakları öğrenildi.

Kaynak:Fotomac

Konu Adelaar tarafından (18-11-2006 Saat 03:32 ) değiştirilmiştir..
Adelaar Ofline