Alıntı: | odin´isimli üyeden Alıntı
Eser kardeşime bu kutsal yazıyı bizlerle paylaşmasından dolayı çok teşekkür ediyorum. İşte benim söleyipte anlatmak istedigim konu bu 2.ciliklerimizde bakınız Hep GS'nin Şampiyonluklari hile ve hurda ile olmuştur. Ben bazı yazılarımda diyordumki GS de FB de bize ayni uzaklikta. Gençler bazi şeyleri hatirlamiyorlar benim 15 yaşinda göz yaşlarım sel olup dökülürken bu olaylar yaşanıyordu. Bu nedenden dolayıdırki hic bir zaman GS nin hangi platformda olursa olsun başarisini hazmedemedim. Neden mi? elimizden Şampiyonluğumuzu, elimizden geleceğimizi aldıkları icin mi? Hayır! bitmedi Efsanenin En Büyüğü Biz olacak idik 3. senenin sonunda belki o kadro ile 10 sene Şampiyon olacaktik. Kesildi Girtlagimiz Nefessiz Kaldık.. Şimdi Nefesini GS'nin şampiyonlukta şanslı olduklarını öngören ve bu uğurda nefesini harcayanlar Utansın!!.. | rica ederim abi ne febe ne gese ikisi de birbirinden beter...ne avrupada sevinirim ne baska bi icraat yaptıklarında katkı die bakarım...cunku dediğin gibi cok hakkımızı yediLer...bunları biz gördük de acık yürekli baskanımız nası göremedi onu anlayamıorum....!!! İNADINA BEŞİKTAŞ !!!
Konu kyros06 tarafından (20-04-2006 Saat 02:10 ) değiştirilmiştir..
|