Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2006, 17:39   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ajax'a vefa borcu!

Click the image to open in full size.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Portsmouth'un dünyaca ünlü Nijeryalı futbolcusu Nwankwo Kanu sezon bitiminde Hollanda'nın ünlü takımı Ajax'a transfer oluyor.

Kariyerine Hollanda'da Ajax takımında başlayan Nijeryalı tecrübeli futbolcu Kanu, yine kariyerini de burada bitirmenin planlarını yapıyor. Bu sezon bonservis sorunu olmadan Portsmouth'a transfer olan yıldız oyuncu mavi beyazlı forma altında 7 golle krallıkta iddiasını devam ettiriyor. Kanu ile birlikte Hollandalı ünlü orta saha oyuncusu Edgar Davids'te bu sezon sonunda Tottenham ile yollarını ayırıp Ajax formasıyla futbol yaşantısına son vermenin planlarını yapıyor. Kanu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ben gerçekten Ajax formasıyla kendimi buldum ve dünyanın kaliteli takımlarına burada gösterdiğim başarımla transfer oldum. Bunun için Edgar ile birlikte eski takımımıza dönmeye karar verdik. Orada onunla yine güzel şeyler yapacağımızdan eminiz. Şayet Ajax'ta bizi kabul ederse gerçekten çok mutlu oluruz" dedi.
Sezon ortasında olmalarına rağmen, şimdiden eşi ve çocuklarıyla birlikte Amsterdam'a gitme planlarını da vurgulayan Kanu, Ajax'ın kendisi için çok farklı bir yere sahip olduğunu da belirtti.

iha
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla