Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2006, 18:18   #3
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Umutlar ülkesi

Click the image to open in full size.


Orjinal Adı: Nouvelle France

Yönetmen: Jean Beaudin
Oyuncular: Noémie Godin-Vigneau, David La Haye, Juliette Gosselin, Gérard Depardieu

Senaryo: Pierre Billon
Görüntü Yönetmeni: Louis de Ernsted
Müzik: Patrick Doyle
Kurgu: Jean-François Bergeron, Yves Langlois
Tür: Romantik - Dram
Süre: 142 Dk.
Yapım: 2004 - Kanada


Editörün Notu: Kanada'nın en yüksek bütçeli filmi olan "Umutlar Ülkesi" 1758'lerin Kanada'sında geçen aşk ve umut üzerine romantik bir film.

Konu: François Le Gardeur yıllar önce ailesini fazla burjuva ve kentli bulduğu için reddetmiştir. Ve o zamandan beri Amerikan yerlileri ile birlikte ormanın içinde doğal bir yaşam sürmektedir. Bir av partisinden dönerken babasının sağlığının iyi olmadığı haberini alır ve geri döner. Fakat geç kalmıştır.

Dönüşünün ertesi gününde, Le Gardeur Marie-Loup ile Pazar yerinde karşılaşır ve birbirlerine ilk görüşte aşık olurlar. Marie Loup özgür görünüşü ve aklıyla zamanının ötesinde bir kızdır. Yörenin papazı olan Blondeau onun bu özgür ruhunu ve konuşmalarını halk içinde kınamakta fakat içten içe ona karşı gizli ve büyük bir aşk beslemektedir. Bu arada genç kızın bir cadının güçlerine sahip olduğunu kulaktan kulağa yayılmakta, hastaları iyileştirmek için şaman büyüleri kullanmakta olduğu söylenmektedir.

Yaşanan olaylar karmaşıklaştıkça Le Gardeur sevdiği her şeye veda etmekle yüz yüze kalacaktır


Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla