Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2006, 18:26   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dondurmam Gaymak

Click the image to open in full size.

Yönetmen: Yüksel Aksu
Oyuncular: Turan Özdemir ve Tüm Muğla Halkı

Senaryo: Yüksel Aksu
Görüntü Yönetmeni: Eyüp Boz
Kurgu: Sedat Karadeniz
Sanat Yönetmeni: Yıldız Uysal, Figen Erdöş
Tür: Komedi
Süre: 90 Dk.
Yapım: 2006 - Türkiye
Editörün Notu: Küçük esnafın, küçük kasabanın, 'küçük' insanların 'büyük' filmi "Dondurmam Gaymak" bir dondurmacının traji-komik hikayesini anlatıyor.

Konu: Muğla'da dondurmacı olan Ali Usta gittikçe insanların tercihi olmaya başlayan büyük dondurma markalarına karşı var olma mücadelesi vermektedir. Bunun için de bir yandan dondurmasının reklamını yapmaya çalışırken bir yandan da yeni aldığı dondurma motoruyla köy köy dolaşmaktadır. Kasabanın haylaz çocukları ise Ali Usta'nın sarı motoruna ve tabii ki içindeki dondurmalarına göz dikmişlerdir. İlk uygun fırsatta da motoru çalarlar. Borçla aldığı dondurma motorunu bıraktığı yerde bulamayan Ali Usta öfkeden delirir ve motorunu, kendisini yok etmek isteyen büyük dondurma markalarından birinin çaldığını düşünerek tek tek bayilerden motorunun hesabını sormaya başlar...


Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla