Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-04-2006, 07:42   #2
KaraBey

KaraBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

stadın yapılması mesele değil. sorun şuanki stadın bile doldurulamaması diceksinizki takım iyi gitmiyor ama son şampiyonluktata stad çoğunlukla boştu. yani BEŞİKTAŞ ın taraftarı maça gitmiyor. asıl problem burada. zamanında benim elimde fazla biletler olmasına rağmen BEŞİKTAŞ lıyım diyen insanları maça götüremiyodum. gelenlerin ise her türlü masrafını ben karşılıyodum. bizim takımın taraftarı böle garip işte. Şimdi biz İnönü Stadını bile dolduramadıktan sonra yeni stad yapmışız neye yarar. birde bizim stadın bulunduğu yer çok süper. anıtlar kurulu oradaki dokuyu bozar diye stadda ciddi bir değişime izin vermiyor. ama ne hikmetse stadın hemen arkasında bulunan çirkinlik abidesi gibi yükselen otele kimse ses çıkartmıyor. burada yönetimin acizliği bir kes daha gündeme geliyor. o otel beyoğlu belediyesi sınırları içerisindedir. yapım aşamasında beyoğlu belediyesi bu otele ruhsat vermez. adam çevresini kullanarak bakanlar kurulundan alınan izinle otelin bulunduğu yer şişli belediyesinin hizmet alanına sokulur ve o otel bitirilir. ama bizim stada öle bir izin verilmez.