Yine bir Fb maçı yine tehlike çanları! | | maçtan sonra bizim bjk taraftarı yine bütün sorunlar düzelmiş gibi methiyeler düzüyor. Kleberson-delgado-ricardinho oley felan. ya arkadaşlar yapmayın etmeyin ne yaptıkki bu kadar oley diyecek. kleberson aldığı her topu harcayan delgado ayakta duramayan, nobre 15 maçta bir gol atan bir futbolcu iken halen oley çekiyoruz. bu zihniyetle işte yine 2007/2008 sezonu güme gidecek. nobre beyefendi ağlamakla bjk taraftarına alkışlatmasını biliyor. ağlama kardeşim senin işin ağlamak savaşmak değil, gol atmak golllllllllllll.takımın starı dedeğimiz adamların istatistiğine bak ya nobre 1 gol delgado 1 gol rico 1 gol yazıklar olsun ya. en üzüldüğüm konu ise bizim taraftarın hala bu adamları el üstünde tutması.tamam destek olalım ama altı üstü eziklerden alınan bir bereberlik sonrası bu kadar hemde her seneki gibi bütün sorunları örten bir fb maçından sonra her şey düzelmiş gibi yorumlar yapılmasını içim almıyor. şimdi soruyorum acaba kaç bjk taraftarı bundan sonraki bursa ankara ve kayseri maçlarından iyi bir sonuç çıkacağına, tigananın yine saçma sapan kadro çıkarmayacağına inanır. şahsen ben inanmıyorum. bu takıma çok iyi bir forvet klebin yerine bir ön libero ve bir savunmacının gerektiğinde israrcıyım. yine hiç bir zaman hoca olmadığına ama çok iyi bir gözlemci olabileceğine inandığım tigana ile bir yere varılamayacağına inanıyorum.kleberson resmen dalga geçerek futbol oynuyor rico ile delgado aynı tarz futbolcular ikisi birden lüks biri gönderilerek yabancı hakkı çok iyi kullanılabilir. belki katılırsınız belki katılmazsınız. çünkü bu sahneleri çok gördüm 3 sene güme gitti. inşallah geçmişten ders alırız ve sorunların üzerini yine örtmeyiz.
Konu themadpol tarafından (20-11-2006 Saat 04:10 ) değiştirilmiştir..
|