Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2006, 13:32   #1
OnuR
 
OnuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fedakar Toraman'a ödül

.Bahçe-Beşiktaş derbisi bitti yankıları devam ediyor. Ancak maçın ikinci yarısında Tümer Metin ile girdiği pozisyon sonrası kafasından yaralanan ve kenara alındıktan sonra başına 3 dikiş atılan ve oyuna devam eden İbranim Toraman’ın fedakarlığı siyah beyazlı camiayı oldukça duygulandırdı. Başkan Yıldırım Demirören, dün eşinin sağlık kontrolü için İngiltere’ye gitmeden önce Nevzat Demir Tesisleri’ni ziyaret etti, oynanan futboldan dolayı oyuncuları kutlarken, Toraman’ı ayrıca tebrik etti.

Oynamamı istediler
Başkan bütün oyuncularından Beşiktaş formasının kıymetini bilmelerini ve başarı için İbrahim Toraman gibi kahramanca fedakarlık yapmalarını istedi. Demirören, dün doğum gününü kutlayan milli oyuncunun bu övgüye değer hareketi için 10 bin dolar primi hak ettiğini de ifade etti. Yıldız futbolcu, gelişmelerle ilgili şunları söyledi: "Saha kenarına geldiğimde ancak kendime geldim. Doktorumuz Ayhan Optur kanayan başıma bir yandan dikiş atarken, oynamamam gerektiğini de söylüyordu. Ali ağabey ise sağlığım için oyuna girmememi istedi.
Click the image to open in full size.
Yalnız bırakamazdım
Ali Gültiken ile doktorumuza dönerek, "Ayağım da, kafam da kopsa sahada olacağım. Gücüm ve kuvvetim yerinde. Maça çıkmadan önce galibiyet için yemin etmiştik. Arkadaşlarımı bu zorlu maçta yalnız bırakamazdım. Bu yemini yerine getirmek, mücadele etmek, savaşmak ve koşmak istiyordum. Bütün uyarılara rağmen çıktım ve oynadım. Takım olarak iyi oynadık ama galibiyeti kaçırdığımız için üzüldüm. Başkanımız ve yöneticilerimizi 3 puanla sevindirmek isterdik ama kısmet değilmiş."


Kaynak: Hürriyet
__________________




Besiktas JK






.
OnuR Ofline