Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2006, 16:19   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şiddetin Kaynağı Değilim

'Bu adam mafya' söylentilerine cevap olarak; 'Kurtlar Vadisi'ni çeken Osman Sınav, 'İnsanları şiddete yöneltiyor' iddialarına karşılık olarak da 'Şiddete öyle yöneltilmez! Böyle yöneltilir!' diyerek, 'Pars-Kiraz Operasyonu'nu çektiğini açıkladı.

Ünlü yönetmen ve yapımcı Osman Sınav, mesleki kariyerinde büyük önem taşıyan iki projenin kendisi hakkında yapılan iki söylenti sonrasında ortaya çıktığını açıkladı. Bu iki büyük projeden biri 'Kurtlar Vadisi', diğeri ise çekimlerini hâlâ sürdürdüğü 'Pars-Kiraz Operasyonu' adlı sinema filmi... Deli Yürek'in televizyon dizisi ve sinema filmini çektikten sonra hakkında çıkan 'Bu adam mafya' söylentilerinden rahatsız olduğunu belirten Sınav, "Cevap vermek için bir televizyon programına çıksam, saatlerce konuşsam derdimi anlatamazdım. Kendimi savunmak ve ifade edebilmek için bildiğim en iyi işi kullandım. 'Mafya öyle olmaz! İşte böyle olur' diyerek Kurtlar Vadisi'ni çektim!" dedi.

Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
'Benim nerem mafya?'
Mafyanın iç yapısı hakkında araştırma yapıp 'Kurtlar Vadisi'nin çekimlerine başlayan Sınav, amacının kendisi hakkında çıkan mafya söylentilerine cevap vermek olduğunu söyledi: "İşte mafya böyle olur! Böyle yaşarlar, böyle düşünürler. Benim ne düşüncelerim ne de yaşamım mafyaya benziyor demek istedim bu diziyle..." Bu defa da hakkında 'Bu adam insanları şiddete yöneltip, ölümlere neden oluyor' şeklinde yorumlar yapıldığını duyan Sınav, "Bu tür söylentilerin kaynağı geçtiğimiz aylarda iki arkadaşın 52 saatte 7 kişiyi öldürdükten sonra 'Televizyon dizilerinden etkilendik' şeklindeki açıklamaları" dedi. Olayların ardından Sınav, cevap hakkını yine bir projeyle kullanmak için kolları sıvadı. Sınav, bu kez 'Pars-Kiraz Operasyonu' adlı sinema filminde 'Şiddetin kaynağı benim veya başka bir meslektaşımın çektiği diziler veya filmler değil. İşte toplumdaki bu yanlışlıklar' diyecek.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla