Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2006, 20:23   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Muzlu ve Hindistan Cevizli Pasta

Click the image to open in full size.



Muzlu ve Hindistan cevizli Pasta
Malzemeler
  • 1 adet sade pastaban (hazır pandispanya)
  • 1 paket vanilyalı creme ole
  • 1-1,5 paket sade krem şanti (toz)
  • 500-750 ml süt
  • 2-3 yemek kaşığı hindistan cevizi
  • 2-3 muz
  • 1 paket bounty miniatures (ya da coco star)
Hazırlanması
  1. Creme ole'yi, krem şantiyi ve 2 yemek kaşığı hindistan cevizini bir kaba alın. İstediğiniz yoğunluğa gelene kadar azar azar süt ilave ederek mikser ile çırpın. Karışımı buzdolabına kaldırıp 15-20 dakika bekletin.
  2. Pastabanın alt katını 1 yemek kaşığı süt ile ıslatın. Üzerine bolca krema sürün. Bir muz ve küçük parçalara bölünmüş birkaç çikolatayı bu kata dizin. Diğer katı da ıslatıp üzerine kapatın.
  3. Kalan kremayı üzerine ve yanlarına sürün. (Eğer pastayı ertesi gün ikram edecekseniz bu halde buzdolabına kaldırın. Üst süslemesini ertesi gün yapın.) Kalan muz ve çikolatalar ile pastanızın üzerini süsleyin. Kalan boşluklara hindistan cevizi serpin.
NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla