Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2006, 00:20   #4
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.


Yönetmen: Ayhan Sonyürek
Oyuncular: Altan Erkekli, Göksel Arsoy, Nevra Serezli, Bahri Beyat, Gökhan Mete, Cezmi Baskın

Senaryo: Ayhan Sonyürek
Görüntü Yönetmeni: Mete Şener, Mehmet Y. Zengin
Müzik: Erdal Güney, Hilmi Yarayıcı
Kurgu: Ozan Demir
Tür: Komedi - Drama
Süre: 120 Dk.
Yapım: 2006 - Türkiye
Dağıtımcı: KenDa
Editörün Notu: "Unutulmayanlar", yıllara meydan okuyan aşk hikayesinin yanı sıra, unutulmayan Yeşilçam'a ve Türk sinemasının değişen koşullarına da atıfta bulunuyor.

Konu: Eski Yeşilçam yönetmeni Aziz, aşık olduğu kadının; Leyla'nın seks filminde oynamasıyla yıkılıp İstanbul'u terk etmiştir. İnatçı adam 30 yıl sonra varını yoğunu satıp koltuğunun altındaki senaryoyu filme çekmek üzere İstanbul'a döner.

İstanbul'a gelir gelmez Aziz'in ilk işi "eski dostları" bulmak olur. Yaşlı ekip elemanları bu fikirle birlikte heyecanlanırlar ama hiçbiri Aziz'in bıraktığı yerde, bıraktığı gibi değildir. Köprünün altından çok sular akmıştır. Hemen hepsi sinemadan uzaklaşmış, başka işler yapmaktadır. Aziz'in kararlı tavrı, yaşlı ekibi filmi çekebileceklerine inandırır. Arkadaşları Aziz'in bu senaryoyu zamanında Leyla için yazdığını bilirler, onu oynatmayı önerirler. Aziz şiddetle reddeder. Arkadaşları anlar ki; yaralar hala tazedir, Aziz Leyla'yı içinden söküp atamamıştır.

Belli ki Aziz ve Leyla'yı zorlu hesaplaşmalar bekliyordur.


Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla