Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2006, 11:39   #44
UFUK_ÇARŞI
 
UFUK_ÇARŞI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yüksek gerilim

Yüksek gerilim
Yarınki zorlu 90 dakika öncesi ortaya atılan iddialar ise gerek kulüp yöneticilerini, gerekse emniyet kuvvetlerini fazlasıyla tedirgin etti

Click the image to open in full size.
Cuma günü Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki maç öncesi her iki kulüp yetkilileri geçtiğimiz günlerde ortak bir kararın altına imza attı. Taraftarlar arasındaki gerilim göz önünde bulundurulup, karşılıklı olarak anlaşarak, deplasmana taraftar götürmeme kararı alındı. Varılan bu anlaşma uyarınca, yarın İnönü Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmaya Yeşil-Beyazlı taraftarlar alınmayacak. Ligin ikinci yarısındaki maça da Beşiktaşlı taraftarlar gidemeyecek.

İlginç senaryolar
Fakat yarınki zorlu 90 dakika öncesi ortaya atılan iddialar ise gerek kulüp yöneticilerini, gerekse emniyet kuvvetlerini fazlasıyla tedirgin etti. Alınan karara uymamayı planlayan bir grup Bursasporlu taraftarın karara aldırış etmeyip maça girmeyi kararlaştırdığı öne sürüldü. İhbarlar doğrultusunda emniyetin maç öncesi önlemleri sıklaştıracağı bildirildi. Buna göre İnönü Stadı'ndaki güvenlik zinciri güçlendirilecek ve stada giren taraftarlar tepeden tırnağa aranacak.

(Orhan Yıldırım-Fanatik)
__________________
GELENİ GEÇENİ
DELGADO
UFUK_ÇARŞI Ofline