Alıntı:
Jcole´isimli üyeden Alıntı
Her şey burada da maddiyata bağlıdır.
Arkadaşlar hariçten gazel atmak kolaydır. Benim okuduğum zamanında bu adam İngiltere'den ve Fransa'dan alınması gereken oyuncuları verdi. Hiç biri olmadı. Roberts'ın adı çok geçti, gele gele Nobre geldi...
Aldığımız bir Rico var, gerisi sponsordan ordan burdan...
Sormuşlar bakkala şekerin var mı unun var mı, var... demişler helva yapsana...
Bu adama pudra şekeri ile pirinç unu verirsen, olacak helvadan alacağın tad da bu kadar olur...
Kıçı kırık eziklerin başkanı tek kalemde 15m$ harcadı UEFA'ya kalınca...(Bir işe yaramadı ayrı mevzuu) ama harcıyo adam...
Juventus'tan geldi Appiah, Bükreş takımından değil...
Bu nedenle yok ordan getirsin burdan getirsin ile hariçten gazel atarak, gereksiz teoriler üretmeye gerek yok...
Para=futbolcu=takım bu kadar basit... |
senın hariçten gazel atmadıgın ne belli kuluple baglantınmı var nerden bılıyosun tıgananın lıste verdıgını gıdıpte mavuba'yı henry'i verdıyse ayrı.
Adam bıze daha meshur olmamıs yeteneklerı kazandırmalıydı gıdıpte fransız mıllı takımının yıldızlarını degıl, yanı fransız somurgelerınde gelecek vaadeden adamları yada kendını yavas yavas kanıtlamaya baslamıs yıldızları almalıydı ki bu transferlerde cok para tutmaz.
Senin roberts dedigin adamın bonservisi 2 milyon euro idi alamazmıydık boboya verdıgımızı ona versek alırdık ama hoca boboyu tercih etti.
Okadar iddalı konusuyosunki ben ya yonetici oldugunu yada tiganayla cok yakın bi dostlugunun oldugunu dusunmeye basladım bu listeleri , istenenleri alınamayanları cok ıyı bılıyosun anlasılan.
Ama ben bi kere tigananın agzından duymadım ben roberts dedım onlar nobreyi aldı dıye.
Benim bildigim nobre tigananın istegıyle martta transferı bıtırılen bır futbolcu ama sen laf kondurmuycanya , yıne bı kulp buldun tiganaya.
Takım cok kotu top oynuyo, yonetim suclu, topcular suclu, taraftar suclu ( ne alaka ise ) tek haklı tigana , aslında ben yeni bi kurtulus formulu buldum herkes gıtsın tek tigana kalsın.