Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2006, 19:04   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nihat haftaya ameliyat oluyor

Click the image to open in full size.

İspanya La Liga'da Villarreal forması giyen milli futbolcu Nihat Kahveci, sakatlığı nedeniyle önümüzdeki hafta ameliyat olacak.

İspanya'da Villarreal forması giyen ancak şanssızlıkların ve sakatlıkların bir türlü yakasını bırakmadığı Nihat Kahveci, İspanya'da ameliyat olacak. Takımının yaptığı dünkü antrenmandan sonra kulüp doktoru Juan Albors tarafından yapılan ilk muayenede sakatlığının ciddi olduğu ve altı ila yedi ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi. Nihat'ın geçirdiği sakatlığın 2 sezon öncesi eski takımı Real Sociedad'da geçirdiği sakatlığın aynısı olduğu belirtiliyor. Sol diz kapağında yaşadığı sakatlık yüzünden Nihat, Real Sociedad'da da beş ay sahalardan uzak kalmıştı.
Villarreal kulüp yöneticilerinden Jose Manuel Llaneza'dan alınan bilgiye göre, Nihat önümüzdeki hafta Valencia şehrinde bulunan Hospital Nou d'Octubre Hastanesi'nde doktor Enrique Gastaldi tarafından ameliyat edilecek. Fakat bunun öncesinde Nihat, bir seri testlerden geçirilecek sakatlığı ile ilgili kesin teşhis konulacak. Llaneza, basın açıklamasında, "Nihat daha yeni iyileşmişken tekrar sakatlanması Villareal Kulübü için büyük şanssızlık. Özellikle ligde bu hafta oynayacağımız Barcelona maçı ve Kral Kupası'nda oynayacağımız Valladolid maçlarının hemen öncesinde Nihat'ın sakatlanması bizi çok olumsuz etkiledi" dedi.
Öte yandan Villareal Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, Nihat'ın sakatlığı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Nihat'ın sakatlanması ile takım düzenimizde birçok bölgede eksiklik oluştu. Nihat bizim takımımızda aynı şekilde sakatlanan üçüncü futbolcu ve İspanya Ligi'nde birçok takım da aynı sorunu yaşıyor. Bunun nedenini araştırmamız ve nasıl oluyor da bu kadar futbolcunun aynı sakatlığı yaşadığını bulmamız gerekiyor" diye konuştu.
İSPANYA'DA DİZ SAKATLIĞI TARTIŞMASI BAŞLADI
Villarreal'de oynayan Nihat Kahveci'nin antreman sırasında sol dizinden yeniden sakatlanmasıyla İspanya'da bu sezon dizinden sakatlanan futbolcuların sayısı 18'e çıktı.
Nihat ile birlikte ülkede diz sakatlıklarının nedenleri de tartışılmaya başlanırken, ligdeki 20 kulüpten 11'inde diz sakatlığı sorununun yaşandığını belirtildi.
''La Liga'da her 6 günde bir diz sakatlanıyor'' ifadesini manşetine çıkartan Marca gazetesi, hazırlık maçlarıyla birlikte sezon başlayalı sadece 15 hafta geçtiğini hatırlatarak, 18 ciddi sakatlığın tüyler ürpertici bir sonuç olduğunu ifade etti.
27 yaşındaki Nihat'ın ikinci kez aynı dizinden sakatlandığı ve 6 ay daha oynamayacağı yazılırken, Türk futbolcu, Real Madrid basketbol takımında oynayan ve 2 kez sol diz çapraz bağlarından sakatlanan İspanyol basketbolcu Raul Lopez'e benzetildi.
La Liga kulüplerinden Deportivo'da Valeron ve Bodipo, Valencia'da Marchena, Edu, Maretti, Gavilan, Atletico Madrid'de Maxi ve Petrov, Villarreal'de Nihat, Pires, Gonzalo, Athletic Bilbao'da Tiko, Barcelona'da Etoo, Real Madrid'de Cicinho, Real Betis'de Odonkor, Nastic'de Lopez, Real Zaragoza'da Cuartero, Racing'de Moraton'un diz sakatlıkları bulunuyor.

aa-iha
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla