Alıntı:
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı
dün alınan sonuçlar artık bütün herşeyin bizim elimizde olduğunu gösterdi.Artık herşeyi bırakıp önümüzdeki 2 maçıda kazanırsak üsttura çıkıyoruz,alalhtan ancak dünkü sonuçları isteyebilirdik gerçekten.Brugge aski brugge değil,o belçikada herkez ezen takım falan değil,gerçi bizde eski beşiktaş değiliz ama bu maçı artık kesnin alacağız bence ama asıl önemli olan leverkusen maçı,ordan 1 puanla bile üst tura çıkma şamnsımız var ama artık işi şansa bırakmayıp dağıtalım alayını.. |
düsüncelerine katiliyorum, peki sen o leverkuseni dagitabilecegimize inaniyor musun? insallah aliriz iki maci da cünkü ben sans faktörünün bizden yana olacagina inanmiyorum.. ufak bir hakem hatasi ve hazin son olabilir, gercekci olalim, hayal dünyasinda yasamanin geregi yok, ben öyle sov falan yapacagimiza dagitacagimiza inanmiyorum.. insallah bu maci aliriz digermactan beraberlikle cikmak plani herseyi bitirir.. yani son dakikalarda bir hakem zoruyla ve iyi oynadik, yenildik ama ezilmedik muhabbetlerine dönüsebilir..
güven vermiyor takimimiz kapali kutu ne zaman ne yapacagi belli olmuyor.. insallah bu kez benim gibi aklinda soru isaretleri olan herkesi sevindirirler, yavru kartallar..
dostcakalin