Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2006, 18:59   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hayatımın Kadınsın

Click the image to open in full size.

Yönetmen: Uğur Yücel
Oyuncular: Türkan Şoray, Uğur Yücel, Kadir Kandemir, Ezgi Mola

Senaryo: Uğur Yücel
Görüntü Yönetmeni: Jürgen Jürges
Müzik: Srdjan Kurpjel
Sanat Yönetmeni: Gülay Doğan
Tür: Romantik Drama
Süre: 90 Dk.
Yapım: 2006 - Türkiye
Editörün Notu: İki yalnız insanın yaşadığı büyük bir aşkı konu alan "Hayatımın Kadınısın"da Türk Sinemasının iki büyük ismi Türkan Şoray ve Uğur Yücel bir araya geliyor.

Konu: Asuman Karaca (Türkan Şoray) 1980'li yıllarda radyo ve gazino dünyasında ünlenmiş eski bir şarkıcıdır. Sahneleri bıraktıktan sonra evlendiği kocasıyla birlikte Balat'ta iki katlı eski bir evde sıradan bir hayat yaşamaktadır. Evlendikten bir süre sonra Asuman kocasının alkol ve kumar alışkanlığıyla tanışmış, yıllar içinde artık kocasının geceleri evin dışında sürdürdüğü gece hayatına da göz yummaya başlamıştır.

İlk eşiyle olan evliliğinden doğan kızı Ahu genç kızlığının daha başlarında evi terketmiş, annesiyle de ancak gerekli olduğunda görüşmektedir.

Ancak bir gün Tophaneli Tayfur'un (Uğur Yücel) üst katlarına kiracı olarak yerleşmesiyle Asuman'ın hayatı tamamen değişecek, renklenecektir


Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla