Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2006, 05:05   #1
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
‘Hani kupa nerede?’

‘Hani kupa nerede?’ Click the image to open in full size.Tigana’nın, yaptığı özel toplantıda 'Beşiktaş kupayı almış gibi gösteriliyor, çoğunuzda böyle bir hava var. Bu tehlikeli' dediği öğrenildi
Temkinli davranıyor
Jean Tigana’dan erken uyarı... Siyah-Beyazlılar’da Türkiye Kupası’nda finale çıkmanın sevinci yaşanırken, tecrübeli teknik adam temkinli davranıyor... Gaziantep maçının ardından futbolcuları ile özel bir toplantı yaptığı öğrenilen Fransız çalıştırıcının, “Sanki Beşiktaş kupayı almış gibi gösteriliyor. Birçoğunuzda bunu gözlemlemek mümkün. Ama hani kupa nerede, ben göremiyorum. Şunu unutmayın futbolda sahaya çıkmadan kupa kazanılmaz” diye konuştuğu ifade edildi.

‘Benim inancım tamdı’
Futbolcularına uyarıları bunlarla da kalmayan Tigana’nın “Artık zafere ulaşmak için önümüzde sadece bir final maçı kaldı. İkinci yarı kendime iki ayrı hedef koymuştum. Kupa şampiyonluğu ve lig üçüncülüğü... O zaman buna kimse inanmadı ama benim inancım tamdı. Bu süre içinde birçok oyuncudan zaman zaman gerçek performansını göremedik. Buna rağmen hedeflerimize çok yakınız. Eğer bu saatten sonra amacımızda sapma olursa, bu hepimizi etkiler” şeklinde telkinde bulunduğu bildirildi.

kaynak:fanatik
kyros06 Ofline