Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-11-2006, 07:57   #160
Meric
Yardımcı Admin

Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Runjeden taraftara teşekkür...

Bursaspor karşısında iyi bir performans setgileyen Beşiktaş file bekçisi Runje maçın ardından yaptığı açıklamada, iyi günlerine ulaşmasını bekleyen taraftara teşekkür etti.

Click the image to open in full size.

Runje: "Taraftarlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum, özellikle benim iyi halime ulaşmamı bekledikleri için. Kendi adıma konuşmak istemiyorum ama kazandığımız için çok mutluyum. Ben kendi adıma pek bir şey düşünmüyorumi diğer liglerde ya da kulüplerde nasıl oynadığım önemli değil. Daha öncede basında kötü olduğum yazıldığı zamanlar oldu ama sonunda başarıları elde ettim. Böyle bir maçın ardından basın iyi olduğumu yazacak ama bu önemli değil. Bir kaleci bir-iki maçta değerlendirilmez, futbol uzun vadeli bir spordur ve bir çok şey zamanla ortaya çıkacak" dedi.

UEFA Kupası hakkında açıklamalar yapan Runje, tur atlama şanslarının olduğunu ifade etti: "Brugge'ü yenersek çok iyi bir pozisyon yakalayacağız ve ardından da Leverkusen maçı öncesi çok önemli bir zafer olacak. Brugge maçı çok önemli ve rakip kuvvetli ama bunu yapmamız lazım. Mesela Bursaspor maçının da ilk yarısında çok top kaybettik ama ikinci yarıda uyandık. Bu maçın ikinci yarısında olduğu gibi UEFA'da da düello yapmamız lazım. UEFA'da ciddi şekilde şansımız olduğunu düşünüyorum."

kaynak:kartalhaber.com

http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline