Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2006, 09:59   #4
hatice özge
 
hatice özge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Satranç’ta Lig Şampiyonuyuz


Geçen sezon kurulan Satranç Takımımız, ikinci yılında Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi'nde ilk Şampiyonluğunu, sezonun son maçı öncesinde ilan etti. Takımımız, zorlu sezon boyunca şu ana kadar oynadığı tüm maçları kazandı. Satranç Takımımız, kuruluşunun ikinci yılında büyük bir başarıya imza atarak bir ilki gerçekleştirdi. Geçen sezon Süper Lig'de mücadele etmeye başlayan Takımımız, Eczacıbaşı ve Marmaris Belediyespor’un ardından sezonu üçüncü sırada tamamlamıştı.
2005-2006 sezonuna yeni transferlerle başlayan Takımımız, iddiasını ilk karşılaşmalarda ortaya koymuştu. Satranç Takımımız, ligin ilk turunda oynadığı 5 maçı da kazanarak süper bir başlangıç yapmış, ikinci etapta da 6 karşılaşmada 6 galibiyetle tüm rakiplerine üstünlük kurmuştu.
Bu sezon Türkiye İş Bankası’nın sponsor olduğu Satranç Süper Ligi'nde 3. ve son etap karşılaşmaları 18 Nisan'da Marmaris'te başladı. Takımımız sırasıyla; Marmaris Belediyespor'u 5,5-2,5, Eczacıbaşı'nı 5-3, Tarsus Zeka Kulübü'nü 6,5,-1,5, Samsun Büyükşehir Belediyesi'ni 5-3, Antalya Deniz Gençlik Kulübü'nü 7,5-0,5 yendi. Bugün oynanan son maçında ise Denizli Erbakırspor Kulübü ile 4-4 berabere kalarak, yarınki son maçı öncesinde Süper Lig’deki ilk şampiyonluğunu ilan etti.
Takımımız, bugün sabah saat 10.00’da İstanbul Teknik Üniversitesi ile sezonun son maçını oynayacak. Bu karşılaşmayı da kazanırsak 2005-2006 sezonunu “Namağlup Şampiyon” olarak tamamlayacağız.
Satranç Şubesi’nden sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Süleyman Eren, büyük bir başarı elde eden Takımımız’ı kutladı. Eren, “Geçen sene kurduğumuz bu branşta yılların şampiyonu Eczacıbaşı ve İTÜ’yü geçerek şampiyonluk elde ettik. Bu Camiamız açısından oldukça anlamlı bir başarıdır. Yarın ben de oyuncularımla birlikte Marmaris’te olacağım ve şampiyonluk kupasını onlarla birlikte kaldıracağım. Bize bu mutluluğu yaşatan oyuncularımıza teşekkür ederim” dedi


__________________

ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ...

hatice özge Ofline