Alıntı:
Jcole´isimli üyeden Alıntı
Tigana, Koray'ın aklına ve beyin-ayak koordinasyonuna güvenmiş olacak ki, defanstan tüm toplar onun ayağından çıkmaya çalıştı. Fakat Koray, zebellah Bursa forveti karşısında küçüldükçe küçüldü. Yani Koray, fizik açısından yerinin adamı değil, eze eze top aldılar.Bu ilk yarıda da, ikinci yarıda da aynıydı. Hele hele ilk yarıda yeni açık tarafındaki kaleyi koruduğumuzdan ve olaylar tam önümde olduğundan adamın suratndan okunuyordu hepsi.
Velhasıl kelam, Şimdi buldu 11'i sanırım. Ama, benim iddiam şudur ki : serdar'ın yanına 4 ciğerli bir afrikalı ile defansa bir tecrübe ile bu takım şahlanır da şahlanır.
Geçici çözüm, benim canlı gördüğüm, Gökhan ile Baki yada M.Doğan yanyana oynar, Koray tercihen ya Klebi ile değişir(Klebi kulübeye), yada Koray kulübeye... |
Koray fiziki açıdan M.Doğan ve Baki'den (Toramanı stoper olarak değerlendirmiyorum) kötü olmasına rağmen senin de belirttiğin gibi ayağını en iyi kullanan ve ayrıca nerede duracağını bilen, defansı organize eden bir adam. Tiganaya onu oynatması konusunda hak veriyorum zira kötünün iyisi olduğu için böyle bir tercih yapıyor Tigana, eldeki en iyi alternatif. Devre arasında yabancı, tecrübeli bir adam mutlaka alınmalı.
Alıntı:
Jcole´isimli üyeden Alıntı
Velhasıl kelam, Şimdi buldu 11'i sanırım. Ama, benim iddiam şudur ki : serdar'ın yanına 4 ciğerli bir afrikalı ile defansa bir tecrübe ile bu takım şahlanır da şahlanır. |
Ortasahaya koşan, pres yapan defansif bir oyuncu alınması gerektiği fikrine katılıyorum. Mavuba niteliğindeki bir oyuncu defansı disipline eder, açıklarını da kapatır; öndeki oyuncuların rahatça ileriye çıkmasını da sağlar. Son gs maçında dikkatli izledim Mavuba geri dörtlüye sanki iplerle bağlı gibiydi.