Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-11-2006, 20:39   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Papayı Kızdıran Film

Click the image to open in full size.

Türkiye’ye gelmeye hazırlanan Papa, Hazreti Meryem’i 16 yaşındaki evlilik dışı hamile kalan bir kadının canlandırmasına sert tepki gösterdi. Vatikan, Papa’nın filmin galasına gitmesinin söz bile olamayacağını açıkladı.


Da Vinci’nin Şifresi filminin ardından şimdi de The Nativity Story (Kutsal Doğum Öyküsü) isimli film Papa 16’ncı Benedikt’i kızdırdı. Filmde Hazreti Meryem’i canlandıran ve daha önce Star Wars gibi filmlerde de rol alan Keisha Castle-Hughes’nun gerçek hayatta henüz 16 yaşında olmasına karşın evlilik dışı bir ilişkiden dolayı hamile kalması Vatikan’ın tepkisini çekti.
Hughes’nun, ilk baharda doğum yapacağı ve çocuğunun babasının da üç yıldır birlikte olduğu 19 yaşındaki Bradley Hull isimli öğrenci olduğu kaydedildi.
“ASIL PAPA KATILSAYDI SÜRPRİZ OLURDU”
Times gazetesinin haberine göre bir Vatikan sözcüsü, Papa’nın filmin galasına asla katılmayacağını açıkladı. Sözcü, Papa’nın galaya katılması halinde asıl bunun sürpriz olacağını söyledi.
Amerika ve Kanada’daki “Hıristiyan internet siteleri” de Hughes’nun “Meryem Ana’yı oynamaya ne kadar uygun olup olmadığını” tartışmaya başladı.

İşte filmin fragmanı:

__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla