Konu: Son Umut
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-11-2006, 20:55   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Son Umut

Click the image to open in full size.

Orjinal Adı: Children of Men

Yönetmen: Alfonso Cuaron
Oyuncular: Clive Owen, Julianne Moore, Michael Caine, Chiwetel Ejiofor, Charlie Hunnam

Senaryo: Timothy J. Sexton, David Arata, Mark Fergus, Hawk Ostby
Görüntü Yönetmeni: Emmanuel Lubezki
Müzik: John Tavener
Kurgu: Alex Rodriguez
Tür: Macera - Drama - Gerilim
Süre: 109 Dk.
Yapım: 2006 - ABD/İngiltere
Dağıtımcı: Warner Bros

Editörün Notu: Yönetmen Alfonso Cuaron ürkütücü gerilim filmi 'Son Umut'la endişe verici bir yakın gelecek yaratıyor ve bugünün dünyasına da bir uyarı çağrısı gönderiyor.

Konu: Dünya, 2027: Gelecek için umut gittikçe önemini kaybeden bir kaynak oluyor. Son doğan bebeğin üzerinden neredeyse 19 yıl geçmiştir. Çoğu insan kaçınılmazı benimsemeyi seçip, ayrılıkçılığın, kanunsuzluğun içine çekilirken, diğerleri birleşik bir gezegen ve yavaş yavaş azalan nüfus için mücadeleye devam eder. üyük Britanya militarist emperyalist siyaseti sayesinde ayakta kalmayı başaran idari bölgelerden biridir.

Eski eylemciden bürokrata dönüşen Theo(Clive Owen), acılı geçmişi ve anlamsız gelecek gerçeğine karşı metanetini önem vermeyi bırakarak korumaktadır. Yaşamını yalnızca Londra'dan uzakta kırsal bölgede yaşayan eski arkadaşı Jasper'a (Michael Caine) yaptığı ziyaretler hareketlendirmektedir. Bütün bunlar, Theo kendini bir kamyonun arkasına atılmış bulup Julian'ın (JULIANNE MOORE) önüne getirildiğinde değişir. Julian Theo'dan örgütündeki genç bir kadın olan Kee'nin (CLARE-HOPE ASHITEY) tehlikesizce ülke dışına götürülmesi için gerekli olan kâğıtları elde etmesi için yardım ister.

Kee sekiz aylık hamiledir ve artık bütün gezegenin beklediği ve umut ettiği mucize olarak durmaktadır. Hem bir neden için her şeylerini riske atacak anarşistlerden, hem de Kee'nin çocuğunu politik kazançları için kullanacak diğerlerinden kaçarak korunağa kadar süren yarışta, Kee ve Theo gelecek neslin benzersiz şampiyonları olurlar.
Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla