Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2006, 10:23   #1
UFUK_ÇARŞI
 
UFUK_ÇARŞI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
zirve hesapları

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.


Zirve hesapları

Beşiktaş'ın hocası, "Bursaspor önünde 2. yarıdaki oyunumuzla gurur duydum. İlk devreyi 31 puanla kapatmayı başarırsak iddiamız güçlenir. UEFA Ligi'nde ise Club Brugge'ü devirerek şansımızı son maça bırakacağız" dedi..



Oyunu hiç bırakmadık
Beşiktaş'ta yüzler yeniden gülmeye başladı... Geçen hafta Fenerbahçe ile Kadıköy'de golsüz berabere kalan Siyah-Beyazlılar'ın Bursaspor karşısında oynadığı futbol ve aldığı sonuç Tigana'yı sevindirdi. Kartal'ın Fransız hocası takımının 2. yarıda sergilediği futboldan gurur duyduğunu ifade ederek, "1-0 yenik duruma düşmemize rağmen oyunu hiç bırakmadık. Bursaspor gibi güçlü bir takım bir ara sahasından hiç çıkamadı. Bu galibiyete ihtiyacımız çok fazlaydı" diye konuştu.

Fikstür avantajımız var
Ricardinho'nun gösterdiği performansın kendisi için sürpriz olmadığını vurgulayan Tigana, "Şimdi Ankaraspor ve Kayserispor maçlarını kazanarak devreyi 31 puanla kapatmalıyız. 2. yarı Galatasaray ve F.Bahçe ile İnönü Stadı'nda karşılaşacak olmamız bir avantaj. Şimdi önce C.Brugge ile oynayacağımız UEFA Ligi'ne bakacağız. Bu maçı galip bitirirsek Leverkusen ile oynayacağımız son karşılaşmaya bakacağız. Hala Avrupa şansımızın sürdüğünü düşünüyorum" dedi.

takvim
__________________
GELENİ GEÇENİ
DELGADO
UFUK_ÇARŞI Ofline