Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2006, 13:35   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Okan Buruk değil

Siyah-beyazlı takımda son zamanlarda forma şansı bulamayan Okan Buruk, yedek kalmasınının yönetimden kaynaklandığına inanmadığını dile getirdi.
Click the image to open in full size.
Formsuz olduğunu ve kötü oynadığını düşünmediğini de vurgulayan tecrübeli oyuncu "Son olarak Manisa maçında 11'de oynadım ve alkışlar arasında gittim soyunma odasına. İdmanlarda çok çalışıyorum. Kendime bakıyorum ve formum yerinde. Evet yedek kalıyorum, ama bunun ardında art niyet aramıyorum. Bu kesinlikle hocanın takdiridir. Buna saygı duyuyorum. Maç başına para alıyorum diye yönetimin beni oynatmadığı haberlerine inanmıyorum. Beşiktaş gibi bir kulüpte böyle bir şey söz konusu olamaz" dedi.

"Sergen futbol ustası"
Son günlerdeki Sergen-Alex yorumlarına da değinen siyah-beyazlı oyuncu şöyle devam etti: "Bana soracak olursanız, kesinlikle Sergen. O çok usta bir oyuncu, müthiş bir yetenek. Oyunun kaderini değiştiriyor. Fenerbahçe maçında Tümer ile birlikte harika uyum sağladılar. Tabii ki Alex de kötü oyuncu değil. Yetenekli ama o genelde ölü top ustası. Sergen ise futbol ustası."

Kadıköy'deki derbide sahada olmayı çok istediğini belirten Okan, "Bir futbolcu kariyerinde böyle maçları çok fazla yaşamaz. Dört gün hastaydım, maça iki gün kala çok çalıştım, hatta ekstra idmanlar yaptım. Fakat Tigana, Ahmed Hassan'ı tercih etti. O da çok iyi bir oyun çıkardı" diye konuştu

Gökhan Güleç'e övgü
Jean Tigana ile uyum içinde çalıştıklarını vurgulayan Okan Buruk, Fransız hocanın kendileri için büyük şans olduğunu vurguladı. Tecrübeli oyuncu, "Sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Bundan sonrası hocaya kalmış. Benimle çalışmak isterse seve seve kalırım. Ama ayrılmam söz konusu olursa tekrar yurt dışına da çıkabilirim" ifadelerini kullandı. Tigana'nın gençlere verdiği öneme değinen Okan, bu isimlerin tek eksiklerinin tecrübe olduğunun altını çizdi. Yeni transferlerden Gökhan Güleç'i çok beğendiğini kaydeden Okan, "Gökhan'ın ileride iyi bir yıldız olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Milli takıma çağrılmamasına üzülmediğini söyleyen tecrübeli oyuncu "Artık takım yeni bir yapılanma içine giriyor. Fatih Terim genç isimleri takıma kazandırmak istiyor ve bu bence de gerekli bir şey" ifadelerini kullandı.
xarizma Ofline