Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2006, 16:13   #1
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bu ayıp Size Yeter !!!

“Bu ayıp Fenerbahçe’ye yeter!”
Bu Pazar 23 Nisan. Tüm çocuklar da coşku ve heyecan içinde. Hepsi, bu önemli gün için hazırlanıyor. Gösteriler için çalışmalar devam ediyor. Ama Fenerbahçe Kulübü, Kadıköy’deki yüzlerle ilköğretim öğrencisinin kalbini, tamir edilemeyecek şekilde kırdı.
İstanbul Kadıköy’deki çok sayıda okulun, gösteriler için çalışma yeri, Fenerbahçe’nin Fikirtepe Altyapı Tesisler’i olarak belirlenmişti. Geçtiğimiz pazartesi günü çocuklar, öğretmenlerinin gözetiminde, neşe içinde yola koyuldu. Heyecan had safhada. Kolay değil, koskoca Fenerbahçe tesisleri onlara açılmıştı.
Bir çoğu, gönül verdiği takımın formasını giyip tesislere koştu. Ancak onları çok tatsız bir sürpriz bekliyordu. Kapıdaki görevli, sırtında Fenerbahçe haricindeki takımların formasını giyenleri sert bir dille uyardı: “Buraya sadece sarı lacivert forma ile girebilirsiniz. Ya üstünüzdekileri çıkarın, ya da gidin!
Hepsi şaşkın, hepsi ağlamaklı. Öğretmenler çaresiz. Ne yapacaklarını bilemediler. Tesislerdeki görevli devam etti: “Kulüp yönetiminden, Aziz Başkan’dan kesin emir var. Bunu uygulamak zorundayız.
23 Nisan’a hazırlanmak zorunda olan öğrenciler çaresiz, üstlerindekini çıkardı. Fenerbahçe formalılar hariç. Bazıları üzerlerine bir şeyler giyebildi. Bir kısmı da yarı çıplak kaldı. Hava serin. Titreye titreye çalışmalarını sürdürdüler.
Oldu mu şimdi? Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yapılanlar, Fenerbahçe’ye yakıştı mı? Sayın Başkan, gerçekten böyle bir emir verdiniz mi?

Erdogan Aktaş internethaber
kyros06 Ofline