Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-11-2006, 18:18   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Pele'den Brezilya yorumu

Brezilya ve dünya futbolunun en iyi futbolcularından biri olan Pele, Brezilya'nın 2006 Dünya Kupası'ndaki başarısızlığını takım oyunu oynamamalarına bağladı.

Futbolun yaşayan efsanesi, 'siyah inci' lakaplı Pele, Singapur'da katıldığı bir organizasyonda yaptığı açıklamada, Brezilya'nın 2006 Dünya Kupası'nda favori gösterilmesine rağmen başarısız olmasını değerlendirdi.

Pele, Brezilya'nın Almanya'da takım oyunu oynayamadığını belirterek şöyle konuştu: "Brezilya'nın başarısızlığının temeli kendine aşırı güvenden kaynaklanıyor. Bana göre, Brezilya'nın sorunu bir takım olamayışıydı. Çünkü herkes, 'Brezilya final oynayacak' diyordu. Psikolojik bir sorun vardı. Bu, Brezilya için büyük bir hataydı. Bence onlar, kendilerine çok güvendiler."

Pele, ayrıca, Brezilya'nın Almanya'ya çok iyi oyuncularla gittiğini ancak bu oyuncuların bir takım hüviyetinde olmadığını belirtirken, böyle bir takımın aralarında İtalya gibi takım oyunu oynayan ekipleri yenmesinin zor olacağını da söyledi. Barcelona'dan Ronaldinho ve AC Milan'da forma giyen Kaka gibi yıldızlarla Almanya'ya giden Brezilya, kupanın en büyük favorisi olarak gösterilmesine rağmen çeyrek finalde Fransa'ya yenilerek elenmişti.
iha
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla