Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-11-2006, 18:25   #1
GoD of WaR
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Magnusson paraları saçmaya başladı!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'da takımın yeni sahibi Eggert Magnusson, takımı yenileme konusunda çalışmalara başladı.
West ham United'ın yeni sahibi Eggert Magnusson, Chelsea'nın siyahi orta saha oyuncusu Shaun Wright-Phillips'i takımına kazandırmak için Chelsea takımının sözcüsü Peter Kenyon ile pazarlığa başladı. Başkan Magnusson konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Biliyorum ki, Kenyon çok iyi biri. Kendisiyle oturup Wright için maddi konularda pazarlık yapacağız ve umuyorum ki, transfer konusunda onunla anlaşacağız" dedi.
Wright'ın takımda düzenli oynamadığını da belirten Başkan Magnusson, "Kendisi çok yetenekli bir oyuncu bize gerçekten başarı sağlayacağına inanıyorum" ifadesini kullandı.
Chelsea, genç yıldızı 2005 yılı Temmuz ayında, 21 milyon sterlin karşılında Manchester City'den transfer etmişti. West Ham, siyahi oyuncu için 10 milyon sterlin vereceğini basın sözcüsü Kenyon'a iletti.
West Ham United Teknik Direktörü Alan Pardew'inde genç yıldızı, Ocak ayındaki transfer sezonunda görmek istediğini yeni başkanına ilettiği İngiliz basınında yer alan haberler arasında.

iha
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla